RUBICON (brugt) - Gregory Wilson
Varenummer: PU415
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
 •  
Gregory Wilsons eminente Rubik-rutine. Først samler du en blandet terning med én hånd. Derefter blander både du og en tilskuer hver sin terning bag ryggen - og de ender med at være helt ens! Smukt og lige til. Kun let brugt.


Mere information
 • Let brugt version af denne fremragende Rubiks Cube rutine. 

  Vi er en hel del, der igennem årene har set Gregory Wilson vise den her rutine og ønsket, at han ville dele hemmeligheden med os. Det har han nu endelig valgt at gøre. Det er en helt igennem brillant rutine, der lægger ethvert publikum ned og kan gå lige ind i dit stand-up show for voksne eller i familieforestillingen. Har du ikke oplevet det selv, så se videoklippet…

  En tilskuer blander en rubiks terning, hvorefter du samler den med én hånd. Derefter blander både du og tilskueren hver jeres professorterning bag ryggen, og killer-klimakset kommer, når du uden videre kan afsløre, at de er blandet på nøjagtig samme måde..!

  Det er så rent og så elegant. En ”worker”, en ”killer”, en ”fooler”, der vil forbløffe alle, der ser det. Nogle ganske få af Gregorys professionelle venner har igennem årene fået lov til at vise effekten før os andre, prøv at se deres kommentarer herunder:

  “RUBICON is so spectacular that I featured it on one of my TV specials!” - Cyril Takayama

  “Greg's elegant solution is as simple as it is beautiful.” - Asi Wind

  “For so many reasons, RUBICON is one of the most talked about moments in my parlour and stage shows.” - Ryan Oakes

  “You get away with it right under their noses. The hardest part is not laughing as you do so.” - Garrett Thomas

  “The real con is you will look like a genius without being one.” - Karl Hein

  “This is as good or better than any $10,000 illusion in my show!” - Rick Wilcox

  Det her er ikke bare et trick. Det er en 5-7 minutters akt, som du kan sætte direkte ind i dit show. Det kan vises close-up, stand-up og med publikum hele vejen rundt. Du modtager alt hvad du behøver for at udføre det, og hemmeligheden er præcisionslavet og SÅ smuk! Og nej, det kræver ikke træning i årevis (du behøver faktisk ikke en gang, at kunne løse en professorterning).