MENTAL DICE - Labco Magic
Varenummer: 1700
.
DKK 3.500,00 / stk
DKK 2.800,00 ekskl. moms
  •  
Tilbage i år 2000 introducerede vi på verdenskongressen i Lissabon de første danskproducerede produkter fra Søren Harbo og Labco Magic, "and the rest is history"... De første år var denne Mental Dice Labcos topsællert. Vi har dette ene eksemplar. Det står som nyt og fungerer perfekt.


Mere information

  • Vi havde i sin tid fornøjelse af at introducere de eksklusive danskproducerede produkter fra LabcoMagic for den magiske verden, og på verdens kongressen år 2000 i Lissabon og de første år derefter, solgte vi snese vis af dette fine nummer over hele verden. Nu er der pludselig dukket et enkelt eksemplar op i Horsens igen. Vi har testet og det fungerer stadig upåklageligt godt.

    På bordet står en smuk håndlavet trææske med låg, en stofpose og to store terninger - en sort og en hvid.

    Du vender ryggen til, og beder en tilskuer om at tage én af terningerne og placere den i æsken med en tilfældig side op. Den anden terning skal hun lægge i posen og holde denne bag ryggen. Efter et par sekunder kan du ikke bare sige hvilken farve der ligger i posen, men også hvilken side der vender opad i æsken!

    Oplysningerne bliver hemmeligt transmitteret til dig i op til 15 meters afstand. Du kan stå med ryggen til, have bind for øjnene, fødderne i cement - ja, du kan endda opholde dig i et helt andet rum. Elektronikken der gør det muligt er genialt indbygget i kassen og sender oplysningerne videre til dig. Du kan selv vælge om du vil modtage beskeden ved hjælp af synet eller blot føle den. Nummeret kan straks gentages og vil stadig virke lige uforklarligt på publikum.

    Et sådant rekvisit fortjener at blive opbevaret rigtigt. Du modtager Mental Dice pakket i en kasse, hvor der er lavet plads til hver enkel ting. Komplet med engelsk instruktion. En investering du ikke vil fortryde. Halv pris af hvad den i sin tid blev solgt for!