BANSHEES ADVANCED - Cards for Throwing
Varenummer: 4756
.
DKK 165,00 / stk
DKK 132,00 ekskl. moms
  •  
Vild med at kaste med kort? Så skal du prøve de helt nye avancerede Banshees kort, der er redesignet og fabrikeret i et endnu kraftigere materiale end de almindelige. Tjek videoen...


Mere information

  • Er du en kortkaster, der gerne blive bedre, eller er du en begynder, der gerne vil lære teknikken?

    Den næste evolution af de ultimative kastekort er her - Banshees Advanced! Dette utrolige deck er blevet gentænkt helt fra bunden for at opnå maksimum hastighed, holdbarhed, præcision og kraft. Banshees Advanced kort giver ikke kun konstant og ubesværet kort flyvning, de afgiver også et højere lyd når de flyver gennem luften.

    Lavet med et tungere og stærkere materiale, Banshees Advanced gør det at kaste et normalt spillekort forældet. Som enhver erfaren kortkaster ved, mister et normalt kort sin præcision så snart det bliver bøjet. Banshees Advanced beholder sin aerodynamiske form, selv under de hårdeste forhold. De bukker eller bøjes aldrig så du opnår altid maksimum præcision og kraft selv efter meget brug.

    Når kortene suser gennem luften producerer de nydesignede kort lydbølger højere end nogensinde før. For lægfolk vil dette give et indtryk af ekstra intensitet og hastighed. For den erfarne kort kaster føles det bare fedt.

    Vil du lære at kaste som en pro? Opnå optimal kaste kræft og præcision ved at købe Velocity af Rick Smith Jr. Ingen anden video lærer dig ligeså meget omkring den bedste kasteteknik!