BICYCLE - 26 ens kort
Varenummer: 128Z
.
DKK 50,00 / stk
DKK 40,00 ekskl. moms
  •  
Her har du et spil med 26 ens kort i mærket Bicycle Rider Back. Bestilt to sæt, så har du et helt spil med 52 ens kort. Notér i kommentarfeltet hvis du har specielle ønsker om hvilket kort det skal være - og om bagsiden skal være rød eller blå.


Mere information

  • Spillekortene af mærket Bicycle Rider Back er internationalt tryllekunstneres foretrukne mærke. Kvaliteten er i top, og så er der mulighed for at købe alskens specialkort, der matcher de normale spil.

    Her får du 26 ens kort. Hvis du lægger 26 ens kort på toppen og tager 26 blandede kort fra et almindeligt spil og lægger i bunden, har du det perfekte forceringsspil! Du kan skødesløst sprede spillet ud fra toppen, så dine tilskuere noterer sig, at kortene er forskellige. Derefter kan du vende spillet om, sprede dem ud med bagsiden opad, og bede en tilskuer trække et tilfældigt kort. Så længe du ikke bladrer længere ned end de øverste 26 kort, kan du være sikker på hvilket kort de vælger. Smart, ikke?

    Når du bestiller, kan du ønske hvilket kort du helst vil have i meddelelsesfeltet. Notér også om du ønsker det med rød eller blå bagside. Det er dog langt fra sikkert at vi kan opfylde dit ønske, så skriv gerne flere alternativer.

    Bestiller du to sæt, kan du få et komplet "one-way-deck" med 52 ens kort.