BICYCLE ULTIMATE LEFTY DECK
Varenummer: 4170
.
DKK 60,00 / stk
DKK 48,00 ekskl. moms
  •  
Her er ikke alene godt nyt for alle venstrehåndede tryllekunstnere, men faktisk for alle kreative kortmagikere! Vi har nu fået nogle spil Bicycle-kort, hvor indexet sidder modsat af hvad du er vant til. Kommer med videoinspiration til 7 rutiner.


Mere information

  • Her er verdens første og eneste spil Bicycle kort, hvor indexet sidder i øverste højre hjørne og nederste venstre. Altså modsatte hjørner af hvad du er vant til! Dette er åbenlyst smart fra alle venstrehåndede tryllekunstnere, der dermed kan håndtere og sprede kortene spejlvendt med samme resultat, som når højrehåndede gør det.

    MEN der er så mange andre muligheder! Forestil dig f.eks., at du lægger et enkelt af disse kort ind i et almindeligt spil. Spred nu kortene modsat af hvad du er vant til, og bed en tilskuer om at nævne et tilfældigt kort han ser...

    Fremstillet i bedste kvalitet af US Playing Card Company. Der medfølger endvidere to specialkort, bl.a. et kort med blank forside. Gæt hvad det kan bruges til… For at pirre din inspiration, medfølger der også et link til en instruktionsvideo, der forklarer hele 7 forskellige tricks der kan udføres ved hjælp af "The Bicycle Ultimate Lefty Deck".

    Vælg imellem blå eller rød bagside.