BUTTERFLY PLAYING CARDS - Ondrej Psenick
Varenummer: 4740
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
Vi er vilde med Ondrej Pscenicks Butterfly kort, tegnet af svenske Stefan Eriksson. De er smukke, kvaliteten er super og så gemmer de på en hemmelighed så gennemtænkt og snedig, at det ikke andet end kan begejstre.


Mere information

 • Vi har fulgt det her projekt, fra Ondrej og Stefan præsenterede prototypen for os, ved "The Session" i London i 2016. Måske så du Ondrej snyde Penn & Teller med dem? Måske har du allerede et eksemplar derhjemme? Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab - så venter der dig noget godt. Noget rigtig godt!

  Butterfly kortene er designet og gennemtænkt helt fra grunden. Efter idé af tjekkiske Ondrej Pscenick har svenske Stefan Eriksson tegnet en fantastisk smuk og stilfuld bagside, som du vil nyde synet af. Kortene er produceret til perfektion af Cartamundi med deres "True Linen B9 Finish". De er bløde, behagelige og meget holdbare.

  Det der gør dette spil helt unikt er dog den hemmelighed de gemmer på. De er "mærkede", men på to vidt forskellige måder. Selv om kortene er blandet, kan du altid tage af til hvilket som helst kort du ønsker. Ja, efter lidt træning, kan du faktisk lade en tilskuer tage et tilfældigt kort et tilfældigt sted i spillet, mens du kigger væk. Men i samme øjeblik du får spillet i hånden, ved du hvilket kort der mangler! Forestil dig lige de vilde muligheder med det...

  Desuden er kortene one-way, både på forsiden og bagsiden. Der medfølger instruktion med pakken. Det her er dog ikke bare et trick. Det er et nyt magisk hjælpemiddel, som du vil sætte pris på. På æresord.

  Vi tilbyder Butterfly-kortene i den nye "Royal Purple", rød og blå (3rd edition) og den eksklusive "Limited Edition Butterfly" serie i henholdsvis sort/hvid, sort/guld og sort/sølv. Kortene er fantastisk flotte med farvet kant. Disse fås både med og under mærkning, så du kan altså også købe dem som helt almindelig spillekort. Desuden kan du købe to styks refill-pakninger med de traditionelle mærkede røde og blå kort (bemærk, at der ikke er instruktion med til disse).

  ...

  "The Butterfly deck will enable you to perform miracles not possible with any other deck. A true innovation in card magic." - Richard Kaufman

  "A Beautiful, Brilliant Design." - Michael Ammar 

  "Such a good addition to a road less traveled... GREAT JOB!" - Daniel Garcia 

  "Congratulations to all card workers around the world. A new era has begun." - Johan Ståhl 

  "I only wish The Professor was alive to have seen this. He would've called it a masterpiece." - Howard Hamburg 

  "There are many new beautiful playing card designs. However, this design will blow your mind. I can't wait to explore the endless possibilities." - Asi Wind