DECKONE - Homer Liwag
Varenummer: 2904
.
DKK 85,00 / stk
DKK 68,00 ekskl. moms
  •  
Nyeste kortspil fra Theory 11. DeckONE spillet er designet af Homer Liwag (manden bag CoinONE) med hans originale lay-out på æsken, på bagsiden, på jokerne, på spar es og alle billedkortene. Kortene har et moderne og stramt industrielt udseende der l


Mere information

  • De nyeste kort fra Theory 11 er IKKE som alle de andre i din skuffe!

    Æsken er lavet så den ligner hærdet stål. Kartonet den er lavet i er kraftigere end normalt, og både den let glinsende metalfarve og udstansningerne gør, at illusionen er perfekt.

    DeckONE spillet er designet af Homer Liwag (manden bag CoinONE) med hans originale lay-out på æsken, på bagsiden, på jokerne, på spar es og alle billedkortene. Kortene har et moderne og stramt industrielt udseende der leder tankerne hen på tunge maskiner og hangarskibe. Kortene er trykt i Q1 kvaliteten, der bruges til de fineste casinokort.

    Homer skriver selv således:

    "I wanted the back design to appear heavy - like the giant otherworldly machines they depicted. For the case, I created the look of worn, military grade, black stamped steel by using thick metallic stock and subtle printing and embossing effects."