LOTRICKS - Yoan Tanuji
Varenummer: 5772
Standard salgspris DKK 195,00
DKK 97,50 / stk
DKK 78,00 ekskl. moms
 •  
Franske Yoan Tanuji har fået fremstillet dette helt specielle spil kort, hvor kortenes forsider er lottokugler. En super idé med masser af muligheder for både tryl og mentalisme og med et tema, der med det samme interesserer alle!


Mere information

 • "Kan du også forudsige lotto-tallene?!"

  Mange tryllekunstnere og mentalister har sikkert fået denne udfordring af en tilskuer på et tidspunkt. Har du oplevet det samme? Så vil du med det samme kunne se idéen med LOTRICKS.

  Yoan Tanuji fra Magic Dream i Paris står bag flere af vores populære produkter - f.eks. The Passport Project og Room 66.

  Yoan er kommet på den fine idé, at få produceret dette helt specielle spil "talkort", hvor forsiderne bærer de velkendte lottokugler med tallene fra 1-52. Kortspillet bærer endvidere på flere hemmeligheder: kortene er snedigt mærkede på bagsiden og der medfølger også et par nyttige specialkort.

  Med disse kort kan dine rutiner pludselig få et tema omkring tilfældigheder og held, der med det samme interesserer alle. Du kan forcere tal eller hemmeligt vide hvilke kugler tilskuerne har valgt. Hvis du laver mentalmagi, er det helt oplagt at bygge en spændende præsentation op omkring spillet her.

  Du behøver ikke anstrenge dig for at finde på muligheder, for sammen med spillet får du en udførlig engelsksproget instruktionsvideo, der fodrer dig med et væld af sjove idéer og rutiner. Fra helt automatiske tricks til præsentationer, der kræver lidt mere teknik.