NOC ORIGINAL DECK
Varenummer: 3917
.
DKK 60,00 / stk
DKK 48,00 ekskl. moms
  •  
Minimalistiske i designet og produceret i en helt igennem super god kvalitet. De nye NOC-kort fra House of Playing Cards er igen på lager - i seks flotte farver. Med indbygget hemmelighed og gratis download til yderligere muligheder.


Mere information

  • Stilrene, enkle og elegante. Siden firmaet The Blue Crown i 2012 sendte deres førstes NOC-kort på markedet, har de været enormt populære. Her er Alex Pandreas NOC Original Series, og de skulle efter sigende være lige en tand bedre end de foregående - produceret ved USPCC. Bagsiden er fuldstændig ren – blot en klar farve med en hvid kant. Ingen forvirring, ingen distraktion. Kun fokus på kortene og hvad du kan lave med dem.

    Kortene er i en exceptionel kvalitet, der vil glæde både tryllekunstnere og ”the flourish guys".

    Sammen med kortene modtager du et link til 20 min. video, hvor Alex Pandrea viser dig hvordan du let selv kan mærke kortene – og hvad der så kan lade sig gøre med dem.

    De minimalistiske NOC kort leveres i seks forskellige farver. Vælg den der passer bedst til dit humør, din stil, din optræden eller din garderobe. Eller køb et i hver farve med det samme...