OVERLOOK PLAYING CARDS
Varenummer: 5884
.
DKK 129,00 / stk
DKK 103,20 ekskl. moms
 •  
Den talentfulde danske cardist, Mikkel Samuelsen, står bag dette specielle kortspil, inspireret af Stanley Kubric klassikeren "Ondskabens Hotel". Kortene er blot produceret i 2500 eksemplarer. Klik for fotos og se dem i aktion i Mikkels fingernemme hænder.


Mere information

 • Det er faktisk danske Mikkel Samuelsen der står bag dette flotte kortspil, stærkt inspireret af filmen "The Shining" (Ondskabens Hotel) af Stanley Kubric. Kortspillet er blot produceret i 2500 eksemplarer og er blevet en realitet med hjælp fra backere på Kickstarter.

  Vi bad Mikkel fortælle lidt om sig selv:
  Som mange andre cardists sprang min interesse for cardistry ud fra trylleri. Jeg så video traileren for ”The Trilogy” af Dan & Dave på Peganis hjemmesiden og har siden lagt korttrylleri lidt på hylden og dyrker kun cardistry.

  Jeg har altid været meget visuelt fokuseret. Min absolut yndlingsfilm er The Shining af Stanley Kubric. Bagside designet er fra mønsteret på gulvtæppet på Overlook Hotel og på jokerne ses tvillingerne fra hotellet.

  Jeg har længe tænkt på at lave et Shining inspireret sæt kort, og takket være hjælp fra Kickstarter backere er dette blevet en realitet.

  OVERLOOK kortene er trykt ved United States Playing Card Company på deres tyndt pressede papir, med "linen finish" og "modern cut".