PHOENIX DECK - Poker
Varenummer: 2979
.
DKK 45,00 / stk
DKK 36,00 ekskl. moms
  •  
Det tyske firma Card Shark er ved at indtage den magiske verden med deres Phoenix kort, der tager konkurrencen op mod Bicycle. Phoenix er fremstillet specielt til tryllekunstnere, kvaliteten er i top og ambitionerne store.


Mere information

  • Det tyske firma Card Shark er ved at indtage den magiske verden med deres Phoenix kort, der tager konkurrencen op mod Bicycle. Og det går faktisk rigtig godt. Kigger du på diverse forums og i trylleblade, vil du oftere og oftere støde på de nye kort. Phoenix er fremstillet specielt til tryllekunstnere, kvaliteten er i top og ambitionerne store. Der kommer hver måned nye specialkort eller korttricks fra firmaet (du har måske allerede set bestselleren Get Sharky)?

    Phoenix kortene ligner ganske almindelige spillekort som folk kender dem – og det er meningen. Det er ikke et spil kort som skiller sig ud ved at være sejt og anderledes. Det er med andre ord et spil kort som dine tilskuere ikke vil fatte mistanke til.

    Køb et spil Phoenix og prøv det som alternativ til dine Bicycle-kort. Vi tror at du vil kunne lide dem, og vi spår, at du i fremtiden til at høre meget mere til disse kort!