STAR WARS PLAYING CARDS
Varenummer: 5238
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
 •  
Star Wars fan? Så MÅ du have de nye kort fra Theory 11. Super flotte og holdt helt inden for temaet - både på for- og bagsider. På lager i rød (The Dark Side) og blå (The Light Side). MAY THE FORCE BE WITH YOU!


Mere information

 • A LONG TIME AGO IN A GALAXY FAR, FAR AWAY...

  Siden 1977 har Star Wars udviklet sig til noget af et fænomen og i forbindelse med lanceringen af "Star Wars: The Rise of Skywalker", den 9. og sidste film i Skywalker sagaen, har Theory 11 fået tilladelse af ™Lucasfilm Ltd til at producere to spil kort, der henholdsvis repræsenterer The Dark Side (de røde kort) og The Light Side (de blå kort).

  Æskerne er fantasisk flot lavet og fyldt med referencer for kendere og alle billedkortene er modificeret, så de ligner Han Solo, Leia Organa, Luke Skywalker, Kylo Ren, Darth Vader - og de andre karakterer du kender.

  Spillet er trykt på FSC-cerfificeret karton og i en kvalitet du kun kan synes om, uanset om du vil bruge kortene til trylleri, cardistry, til at spille kort med - eller måske blot tilføje dem til samlingen.

  Der medfølger to jokere og et Theory11 reklamekort med bagside, der kan anvendes som den tredje joker, hvis du har brug for det :-)

  MAY THE FORCE BE WITH YOU!