THE ULTIMATE DECK - Dan & Dave
Varenummer: 4115
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
  •  
Enestående kortpil fra Dan & Dave. Hver eneste af de 54 forsider er nemlig et lille unikt kunstværk og en historie i sig selv! Der er både klassiske historiske værker og illustrationer af nogle af nutidens fremmeste kunstnere. Et smukt samlerobjekt.


Mere information

  • Dan & Dave har skabt dette helt unikke kortspil, der har høstet 5-stjernede anmeldelser fra de folk, der har haft lejlighed til at se det.

    Det er da heller ikke noget helt almindeligt spil, og allerede når man får æsken i hånden er man klar over, at der venter én noget godt. Æsken er præget med et fint mønster og forseglet med et nostalgisk toldmærke. Bagsiderne er dramatiske og mystiske, men det er forsiderne, der høster ”ooohs og aaahs”. Hver eneste af de 54 forsider er nemlig et lille unikt kunstværk og en historie i sig selv! Der er både klassiske historiske værker og illustrationer af nogle af nutidens fremmeste kunstnere.

    Spillet er udviklet i samarbejde med designfirmaet Stranger & Stranger og US Playing Card Co. På videoklippet har vi indsat en 7 minutters grundig gennemgang af, hvad du har at glæde dig til