VISA PLAYING CARDS - Patrick Kun & Alex Pandrea
Varenummer: 4662
.
DKK 95,00 / stk
DKK 76,00 ekskl. moms
  •  
Patrick Kun & Alex Pandrea er to af trylle & card flourish verdenens sejeste fyre. Sammen har de lanceret dette elegante kortspil, med flotte detaljer i "metallic ink" og et nyttigt specialkort. Vælg imellem rød, blå og grøn bagside.


Mere information

  • To af magic-cardistry-branchens hippeste fyre står bag dette flotte kortspil, produceret af US Playing Card Company. Alex Pandrea & Patrick Kun har i forbindelse med deres fælles seminarturné lavet et begrænset parti af dette særlige spil kort, der blev finansieret via Kickstarter. Nåede du ikke at være med der, har du altså nu chancen for at få fat i et par spil – så længe vi stadig har.

    Elegant bagsidedesign i enten rød/guld eller mørkturkis/sølv og med billedkort med detaljer i "metallic ink" og et helt specielt spar es, der matcher bagsiden. Der medfølger også en rød/blå dobbelt-backer, der blandt andet kan bruges til farveskift.

    Kortene er i pokerstørrelse og produceret i bedste kvalitet. Vælg hvilken farve du ønsker ovenfor - eller nap et spil af hver, mens du har chancen.