CHLOROPRENE BALLON 5,5'
Varenummer: CHLO-Q5-5
.
DKK 285,00 / stk
DKK 228,00 ekskl. moms
  •  
Denne store ballon måler 167 cm i diameter, når den er blæst helt op. Ballonen er lavet af en særlig blanding af naturlig og syntetisk latex, hvilket gør den ekstra holdbar og egnet til både indendørs og udendørs brug. Fyld med luft eller ballongas.


Mere information

  • Denne store ballon måler 167 cm i diameter, når den er blæst helt op. Ballonen er lavet af en særlig blanding af naturlig og syntetisk latex, hvilket gør den ekstra holdbar og egnet til både indendørs og udendørs dekorationer. Kan blæses op med luft eller ballongas og svæver flere dage, hvis du fylder dem med ballongas.

    Ballonerne er fantastiske til at tiltrække opmærksomhed til messestanden, markedspladsen eller f.eks. som fixpunkt ved en koncert eller et løb. De anvendes også i stor stil som scenedekoration, hvor de kan belyses med en flot effekt. De er ligeledes det bedste valg, hvis du ønsker at kaste store balloner ud blandt publikum til koncerter og shows.

    Fyldt med ballongas kan denne ballon bære op til 2.130 gram. Du kan dog sagtens spare på ballongassen ved at lade en del af indholdet være luft (vi har en special ventil til at sætte på heliumflasken, der blander helium med luft). På bestilling kan ballonerne også leveres med tryk. Ring og få tilbud på dette.

    De store Cloudbuster balloner fåes både i større og mindre udgave, med en diameter på henholdsvis 122 og 244 cm. Vælg imellem 10 forskellige farver i menuen ovenfor.