CHLOROPRENE BALLON 8'
Varenummer: CHLO-Q8
.
DKK 495,00 / stk
DKK 396,00 ekskl. moms
  •  
Gigantisk ballon dermåler 244 cm i diameter, når den er blæst helt op. Ballonen er lavet af en særlig blanding af naturlig og syntetisk latex, hvilket gør den ekstra holdbar og egnet til både indendørs og udendørs brug. Fyld med luft eller ballongas.


Mere information

  • Denne - vores største ballon - måler 244 cm i diameter, når den er blæst helt op. Ballonen er lavet af en særlig blanding af naturlig og syntetisk latex, hvilket gør den ekstra holdbar og egnet til både indendørs og udendørs dekorationer. Kan blæses op med luft eller ballongas og svæver flere dage, hvis du fylder dem med ballongas.

    Ballonerne er fantastiske til at tiltrække opmærksomhed til messestanden, markedspladsen eller f.eks. som fixpunkt ved en koncert eller et løb. De anvendes også i stor stil som scenedekoration, hvor de kan belyses med en flot effekt. De er ligeledes det bedste valg, hvis du ønsker at kaste store balloner ud blandt publikum til koncerter og shows.

    Fyldt med ballongas kan denne ballon bære op til 7 kg.. Du kan dog sagtens spare på ballongassen ved at lade en del af indholdet være luft (vi har en special ventil til at sætte på heliumflasken, der blander helium med luft). Hvis du passer på og ikke er uheldig, kan ballonen bruges mange gange.

    De store Cloudbuster balloner fåes i to mindre udgaver, med en diameter på henholdsvis 122 og 167 cm. Vælg imellem 10 forskellige farver i menuen ovenfor.