ACTOY STYLTER - grøn - børn 5-8 år
Varenummer: 780
.
DKK 798,00 / stk
DKK 638,40 ekskl. moms
 •  
Stylter er egentlig en meget gammel opfindelse, men bliver nu fremstillet i et moderne design. De spændes på ben og fødder, ... og pludselig er man meget højere. En fantastisk oplevelse. Og lærerig!


Mere information

 • De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen.Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Med stylter kan man også få styrket sin balanceevne og motorik. Og så er det sjovt….

  Stylter er en meget gammel opfindelse, men bliver nu fremstillet i et moderne design. ACTOY-stylterne spændes fast på ben og fødder. De er flexible og slidstærke. Højden kan ændres ved at skifte det nederste benstykke.

  Med ACTOYs stylter på benene bliver legen for alvor spændende, og lidt farlig! Det kræver både balance, motorik og mod, og sanserne skærpes helt reflektorisk, til gavn for både selvtillid og kropsbevidsthed.

  ACTOY-stylten er en sjov udfordring - og at lære at gå på stylter, er som at lære at køre på cykel, det sker med en voksen ved hånden.

  Det tager ikke lang tid at lære. Nogle er fortrolige med stylterne efter 10 minutter, andre skal bruge lidt længere tid.

  Men er det ikke farligt? Det bliver selvfølgelig farligere, jo højere op i luften man kommer. Derfor leveres stylterne med en standard højde på kun 35 cm.

  De grønne stylter er for børn i alderen 5-8 år. Er du i tvivl om det er rette størrelse, så er der mere information at finder HER

  Bemærk:
  Skulle du finde nogle Actoy stylter der er billigere end denne pris, er det med al sansynlighed et restparti af en serie der blev fremstillet i Vietnam. Kvaliteten svarer ikke til dem du køber her!