ACTOY STYLTER - orange - teenager
Varenummer: 784
.
DKK 898,00 / stk
DKK 718,40 ekskl. moms
 •  
ACTOY-stylterne er udviklet i Danmark og i moderne design. De spændes fast på ben og fødder og er lette at gå med. De er flexible og slidstærke. Denne orange model er for de kraftige børn og de små voksne.


Mere information

 • De fleste børn leger med udfordringen - at holde balancen. Nogen hopper fra sten til sten, og andre kan ikke lade være med at gå på kanten af sandkassen. Med stylter kan man også få styrket sin balanceevne og motorik. Og så er det sjovt….

  Stylter er en meget gammel opfindelse, men bliver nu fremstillet i et moderne design. ACTOY-stylterne spændes fast på ben og fødder. De er flexible og slidstærke. Højden kan ændres ved at skifte det nederste benstykke. Denne orange model er for de kraftige børn og de små voksne.

  Med ACTOYs stylter på benene bliver legen for alvor spændende, og lidt farlig! Det kræver både balance, motorik og mod, og sanserne skærpes helt reflektorisk, til gavn for både selvtillid og kropsbevidsthed.

  ACTOY-stylten er en sjov udfordring - og at lære at gå på stylter, er som at lære at køre på cykel, det sker med en voksen ved hånden.

  Det tager ikke lang tid at lære. Nogle er fortrolige med stylterne efter 10 minutter, andre skal bruge lidt længere tid.

  Men er det ikke farligt? Det bliver selvfølgelig farligere, jo højere op i luften man kommer. Derfor leveres stylterne med en standard højde på kun 35 cm.
   
  De orange stylter benyttes mest af unge i alderen 13-17 år. Er du i tvivl om det er rette størrelse, så er der mere information at finder HER