BOOK OF VISUAL COMEDY - Pat Page
Varenummer: 2421
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
  •  
Her er inspiration til alle, der beskæftiger sig med at underholde: tryllekunstnere, klovne, komikere, foredragsholdere, konferenciers, toastmasters, etc. Alle vil finde denne bog af Patrick Page sær...


Mere information

  • Her er inspiration til alle, der beskæftiger sig med at underholde: tryllekunstnere, klovne, komikere, foredragsholdere, konferenciers, toastmasters, etc. Alle vil finde denne bog af Patrick Page særdeles værdifuld.

    Ikke alene vil du her finde materiale der vil give en god sund latter for dine tilskuere, bogen giver også forklaringen på hvorfor og hvordan det virker. Du vil lære en lang række stunts, gags, jokes, udtryk og sjove vendinger. Ingen kræver specielle hjælpemidler. De fleste kan du blot have lagret og udføre, når de lige passer til situationen.

    Forfatteren har selv over 50 års erfaring som entertainer og producer og har utallige shows i bagagen. Alle der har oplevet ham, ved at han er en sand entertainer. Gennem hele sin karriere har han indsamlet materiale til denne bog. Indholdet er professionelt, men det kan bruges af enhver, der har lyst til at få et publikum til at grine.

    123 store sider der er krydret med sjove illustrationer.