LILLE BALLONTAL ETTAL - 40 cm.
Varenummer: smallnumber_1
Standard salgspris DKK 24,50
DKK 19,60 / stk
DKK 15,68 ekskl. moms
  •  
Folieballon formet som et stort 1-tal. Beregnet til at puste op med luft, hvor det bliver 40 cm. højt. Det er let at hænge, stille eller placere hvor det passer bedst. Du kan vælge imellem sølv eller guld.


Mere information

  • Oppustelig talballon som et stort "1". Let at blæse op med munden, der medfølger sugerør til formålet. Perfekt som pynt til fødselsdag hos teenageren, dit barns første fødselsdag, til nytårsarrangementet, til 10-års jubilæet eller måske den store 100 års fødselsdag. Ja, kun fantasien sætter grænser. Sjovt, nyt og med stensikker wow-effekt 

    Brug disse til gøre din begivenhed mere festlig, og gøre det til en mindeværdig oplevelse for dem der kommer, som vil elske at tage billede foran de flotte folieballoner. 

    Vi er dansk distributør af disse amerikanske folieballoner, der er formet som tal. De kommer komplet med et sugerør, så du let og hurtigt kan puste dem op, hvorefter de automatisk forsegler sig selv. Oppustet bliver de 40-41 cm. i højden.

    Du kan vælge imellem tallet 0 i guld eller sølv i menuen ovenfor til højre. Du finder alle folietallene i kategorien TAL BALLONER, men kan også finde BOGSTAV BALLONER der passer i størrelsen.