LILLE BALLONTAL FEMTAL - 40 cm.
Varenummer: smallnumber_5
Standard salgspris DKK 24,50
DKK 19,60 / stk
DKK 15,68 ekskl. moms
  •  
40 cm. stort 5-tal lavet som folieballon. Blæses let op med luft og kan pynte på væggen, i blomsterdekorationen, uden på pakken, i loftet - eller hvor du synes det passer bedt. Vælg imellem guld eller sølv.


Mere information

  • Oppustelig talballon som et stort "5". Let at blæse op med munden, der medfølger sugerør til formålet. Perfekt som pynt til fødselsdage for både børn og voksne, til suprise-parties, til jubilæer eller andre festligheder. Ja, du har sikkert allerede selv en god idé. Sjovt, nyt og med stensikker wow-effekt 

    Brug disse til gøre din begivenhed mere festlig, og gøre det til en mindeværdig oplevelse for dem der kommer, som vil elske at tage billede foran de flotte folieballoner. 

    Vi er dansk distributør af disse amerikanske folieballoner, der er formet som tal. De kommer komplet med et sugerør, så du let og hurtigt kan puste dem op, hvorefter de automatisk forsegler sig selv. Oppustet bliver de 40-41 cm. i højden.

    Du kan vælge imellem tallet 0 i guld eller sølv i menuen ovenfor til højre. Du finder alle folietallene i kategorien TAL BALLONER, men kan også finde BOGSTAV BALLONER der passer i størrelsen.