BALLONVÆGT HJERTE - 8 gram
Varenummer: DSBH
.
DKK 1,50 / stk
DKK 1,20 ekskl. moms
  •  
Sørg for at heliumballonen ikke slipper væk. Bind denne hjerteformede ballonvægt i enden af snoren, der er lige præcis tung nok til at holde en almindelig rund 9" ballon (23 cm. i diameter) eller en hjerteballon nede.


Mere information

  • Der er noget magisk over en heliumballon i en snor og derfor har det alle dage været populært, at dele ud til alt fra børnefødselsdage til receptioner, indvielser og i forbindelse med valgkamp. 

    Vær blot opmærksom på, at hvis ballonen stiger den til vejrs, vil den før eller siden vende tilbage til jordens overflade som skrald. Godt nok er vores latex balloner biologisk nedbrydelige, men de pynter ikke i naturen og hvis du har sat almingeligt gavebånd på, gør det kun sagen meget værre... Dette kan undgåes, hvis man sørger for at sætte en ballonvægt i enden af snoren (og samtidig undgår man også, at et barn bliver ked af at ballonen er forsvundet).

    Vores hjerteformede ballonvægte vejer 8 gram, hvilket præcis er nok til at holde en almindelig rund 9" ballon (eller 10" reklameballon) nede. Vægen fungerer også rigtig fint til en 18" folieballon, uanset hvilken facon den har. Når ballonen ikke længere kan svæve, kan både ballon, snor og vægt affaldssorteres, eller vægten kan klippes af og gemmes til en anden gang.

    Ballonvægtene kommer assorteret i rød og lyserød. Du vælger selv antal ovenfor (der er rabat ved storkøb).