CONWIN DUPLICATOR 2
Varenummer: 84230q
.
DKK 9.950,00 / stk
DKK 7.960,00 ekskl. moms
  •  
Professionel digital ballonpumpe som du kan indstille til at blæse dine balloner op i præcis den størrelse du ønsker. Kan anvendes både til helium og luft. Betjenes med fodpedal. Klik på videoen og se en udførlig demonstration.


Mere information

  • Blæs balloner op til den helt rigtige størrelse med et tryk på en knap! Det bliver ikke nemmere.

    Denne professionelle ballonpumpe har et digitalt kontrolpanel, så du hurtigt og let kan indstille tiden den skal blæse, og dermed få den helt rigtige størrelse på ballonerne. Pumpen kan indstilles med en nøjagtighed på blot 1/10 sekund. Ved at trykke på en knap eller den medfølgende pedal, kan du blæse dine balloner op, fra den mindste størrelse på 5” til de store 36” latex balloner. Med den indbyggede folieventil kan du endda blæse folieballoner op, så de får den helt rigtige størrelse og det helt rigtige tryk. En sikker genvej til at undgå spild, i form af ødelagte balloner.

    Pumpen skal tilsluttes strøm og have tilført luft eller helium fra en tank. Skal ballonerne fyldes med luft, kan du også bruge en kompressor. Ballonpumpen leveres komplet med slange til tilslutning på de skandinaviske heliumflasker/kompresser, pedal, mundstykker og engelsk instruktion.

    Og så kan du selvfølgelig få en masse spændende tilbehør til din pumpe, i form af f.eks. 60/40 ventil, Hi-Float mundstykke, helium/nitrogen omskifter eller en længere slange med mulighed for at koble endnu flere mundstykker på.