PRAKTISK ELEKTRISK BALLONPUMPE
Varenummer: T122
.
DKK 850,00 / stk
DKK 680,00 ekskl. moms
  •  
Lille og effektiv elektrisk ballonpumpe produceret i Italien. F.eks. til butikken, der ind i mellem skal puste balloner op. Sluttes til 220 volt og så blæses ballonen op, i samme øjeblik den sættes over ventilen.


Mere information

  • Solid, stabil, effektiv og praktisk elektrisk ballonpumpe. Perfekt til butikken, der ind i mellem skal puste mange balloner op. Eller til brug ved sommerfestens oppyntning? Eller på diskoteket, i børnehaven, på skolen – ja, hvor som helst – hvor der er lidt for mange balloner til at puste med munden.

    Du slutter den blot til stikkontakten, sætter ballonen ned over studsen og presser - hvorved pumpen straks vil begynde at blæse. 

    Pumpen er fremstillet i Italien og er velegnet til at fylde runde balloner med en diameter imellem 20-60 cm.

    Hvis du skal blæse rigtig mange balloner op over lang tid, slår motoren automatisk fra når den bliver for varm. Når den er kølet af og klar igen, slår den automatisk til. Hvornår dette sker afhænger helt af temperaturen og størrelsen på ballonerne.

    Denne pumpe er ikke beregnet for professionelle, der hurtigt skal fylde hundredevis af balloner. Til det brug anbefaler vi en af vores større modeller. Bemærk at pumpen her heller ikke fungerer til at fylde figurballoner.