BEDSTEFARS VÆKKEUR
Varenummer: 4948
.
DKK 1.650,00 / stk
DKK 1.320,00 ekskl. moms
  •  
Tiden flyver... Flot udgave af den klassiske terningekasse, men i en version, der giver helt nye muligheder for spændende historier og muntre præsentationer. Fint og solidt håndværk.


Mere information

  • Tora Magic har produceret denne flotte variant af det klassiske scenenummer, der er kendt som "Terninge-kassen". Her har du alt det samme sjov og samtidig lidt flere muligheder, idet du kan vise uret være i begge sider af kabinettet, der oven i købet kan skilles helt ad i to dele! Ydermere er terningen erstattet med et gammelt vækkeur, og samtidig er hele apparatet produceret i et tidsløst design, så det lægger op til helt nye historier og præsentationer.

    Du viser et vækkeur, som du sætter ned i en tom pose eller måske din høje hat, imens du viser et lille trækabinet med to små "skabe". Uret sættes ind i den ene side for øjeblikket efter at være helt forsvundet, hvorefter det kan genfindes i den anden side. Sådan kan du lade uret dukke op og komme frem igen, præcis som det passer bedst til din historie. Måske har du svært ved at holde styr på tiden? Måske ønsker du at trylle vækkeuret væk (...), men det bliver ved med at dukke op?

    Til slut forsvinder uret helt for at blive genfundet  i posen eller din høje hat, hvor det startede med at være.

    Enhver børne- og familieunderholder vil kunne få rigtig meget glæde af den her rekvisit.