TERNINGE-KASSEN deluxe
Varenummer: 346
.
DKK 1.850,00 / stk
DKK 1.480,00 ekskl. moms
  •  
Dette er nok et af de bedste numre, der nogensinde er opfundet til børnetrylleren. Derfor har effekten også fået status som én af magiens helt store klassikere. Efter meget sjov forsvinder en kæmpeterning - og dukker op et helt andet sted.


Mere information

  • Dette er nok et af de bedste numre, der nogensinde er opfundet til børnetrylleren. Derfor har effekten også fået status som én af magiens helt store klassikere.

    Du viser en stor terning af massivt træ og en kasse med to rum. Du sætter terningen ind i det ene af kassens rum, og de fire låger lukkes. Efter et par magiske trylleord, åbner du den ene låge og viser publikum, at terningen er forsvundet. Børnene råber, at den er i det andet rum, men du lukker den første låge, vipper kassen og åbner den anden låge, så børnene kan se, at terningen heller ikke er der! Sådan fortsætter du, til stor irritation for børnene, der ikke blot kan se, at du vipper kassen, men også kan høre, at terningen glider frem og tilbage...

    Til sidst - efter meget sjov og ballade - får børnene dig overtalt til at åbne alle fire låger på én gang... Men terningen er faktisk forsvundet fra kassen og kan nu genfindes i din høje hat!

    Du modtager en elegant terninge-kasse i den flotteste version, vi nogensinde har haft på hylderne. Et nummer der helt sikkert bliver et hit i dit børneprogram, fordi børnene hele tiden føler, at de har regnet ud, hvordan du gør, men alligevel ender med at blive forundrede.