DANGER BOX ILLUSION
Varenummer: 5275
.
DKK 9.800,00 / stk
DKK 7.840,00 ekskl. moms
 •  
Vi fandt det her scenenummer på Blackpool kongressen og har virkelig glædet os til, at få det hjem. Du låner en sko af en tilskuer og efter meget sjov, slutter den af med at dukke op et helt umuligt sted. Super familieunderholdning.


Mere information

 • Hvis du optræder for et familiepublikum ved du, at den her slags rutiner er guld værd.

  Du låner en sko af en dreng og tilbyder at rense den, ved hjælp af en helt ny maskine. Du lægger skoen ned i maskinen og tænder for den. Efter et øjeblik kigger du til skoen, men noget er gået helt galt: For skoen er ved en fejl blevet forvandlet til en helt anden sko! Du spørger barnet om ikke han kan bruge den i stedet…?
  Nå, ikke... Du skiller ”maskinen” ad i smådele. Der er beklageligvis intet spor af den forsvundne sko.

  Du forklarer beroligende, at du tilfældigvis har en kasse med lidt andre sko, som drengen måske kan bruge istedet. Du åbner en flight-case, der hele tiden har stået på gulvet. Forestil dig dine tilskuers reaktion, når du først tilbyder barnet en højhælet sko, derefter en stor træsko og så måske en ballerina sko… Til slut dukker dog en genkendelig sko op af kassen – tilskuerens helt egen sko!

  Bemærk:
  Flight-casen kan stå på gulvet - måske bagerst i lokalet - eller f.eks. hænge ned fra loftet.
  Du kan udføre nummeret ene mand og helt uden hjælp.
  Der sker intet mistænkeligt undervejs og det er tilmed let at udføre.
  Super underholdning for store som små.

  Et nummer med muligheder:
  Hvis du har lyst, kan du evt. bygge en lille røgmaskine ind i kassen og tage en forkullet sko op af den.
  Du kan naturligvis også ændre rutiner og fremdrage noget helt andet fra flight-casen (måske en trøstepræmie til tilskueren), inden du finder den rette sko.
  Rekvisitterne du modtager, kan også anvendes til helt andre ting. Måske vil du i stedet for en sko låne en mobiltelefon. Eller måske indeholder den hemmelige kasse en forudsigelse omkring noget, der er blevet valgt af publikum undervejs i dit show.

  Du modtager alt komplet og klar til brug (dog uden sko). Professionelle håndlavede rekvisitter, produceret her i Europa.