THE SANTA TRICK
Varenummer: 5280
.
DKK 1.850,00 / stk
DKK 1.480,00 ekskl. moms
 •  
Tid til at gøre klar til julemånedens børne- og familieshows? Så har du her et stensikkert hit. Nummeret er kendt som Man in the Moon, men her i stor flot udgave og med et udtryk, der passer perfekt ind i julestemningen.


Mere information

 • Tid til at gøre klar til julemånedens børne- og familieshows? Så har du her et stensikkert hit. Nummeret er kendt som "Man in the Moon", men her i stor flot udgave og med et udtryk, der passer perfekt ind i julestemningen.

  Endelig er det jul, og julemanden er klar til at rykke ud af julemandens værksted. "Ved I hvordan julemanden kan nå rundt til alle verdens børn på en enkelt aften? Det er fordi han ved en særlig form for julemagi, kan rejse hurtigere end øjet kan opfatte."

  Du lægger billedet af julemanden ind bag en skorsten. Du lukker lågen, siger en trylleremse og sekundet efter kan du åbne og vise, at julemanden er forsvundet. Meeeen… børnene tror nu bare, at han i virkeligheden er trillet over i den anden skorsten. Du vipper lidt på de to skorstene og kan øjeblikket efter vise, at nej – der er han bestemt ikke. Hvorpå børnene først bliver endnu mere sikre i deres sag. Til slut kan du åbne begge låger og vise, at julemanden virkelig forsvundet!

  Hvor er han blevet af? Han er selvfølgelig tilbage i julemandens værksted… Du åbner selvsikkert døren til ”værkstedet” men børnene kan gøre dig opmærsom på, at – nej – der er julemanden ikke. Du lukker døren igen og mens du undrer dig, går børnene bananas, når de ser julemanden hoppe op og ned bag værkstedet…

  Det lille juleeventyr slutter, når du med børnenes hjælp finder julemanden igen og sørger for, at placere ham i værkstedet, så han kan blive helt klar til juleaften.

  Rigtig flot rekvisit, der også vil kunne ses ved de store julearrangementer. Den dobbelte skorsten måler 44 x 24 cm. og værkstedet 24 x 22 cm. Alt er rigtig godt lavet og motiverne er trykt. Her er altså ingen klæbende dekoration, der kan falde af. 

  Der er kun lavet en lille produktion af denne flotte juleeffekt.