MAN IN THE MOON
Varenummer: 268
.
DKK 1.150,00 / stk
DKK 920,00 ekskl. moms
 •  
Her har du en god og afprøvet børnerutine, der hører til blandt magiens evergreens. Med MAN IN THE MOON har du alt det samme sjov som med terninge-kassen - og lidt til!


Mere information

 • Her har du en god og afprøvet børnerutine, der hører til blandt magiens "ever-greens". Med MAN IN THE MOON har du alt det samme sjov som med terninge-kassen - og lidt til!

  Du viser en stor sky og åbner den, så alle kan se hvad der gemmer sig bag den - en stor gul måne. Månen placeres nu bag den ene af to skyer. Du vipper lidt med denne "dobbelt-sky" og kan nu vise, at månen er forsvundet bag den sky hvor du lagde den. Alle børnene vil råbe, at den selvfølgelig bare ligger bag den anden sky. Du vipper skyerne en smule tilbage, og kan nu åbne den anden sky-låge: "her er den heller ikke..."

  Jo flere gange du gentager dette og misforstår børnene, des mere ivrige bliver de. Men til sidst kan du åbne begge låger og vise, at månen virkelig er helt forsvundet!

  Hvor er månen blevet af? Jo, den er naturligvis hoppet tilbage bag den første sky. Med disse ord åbner du skyen, men nej, månen er ikke dér. "Hvor kan den så være?", spørger du og kigger dig omkring. I det samme ser børnene den hoppe op og ned bag den store sky! De råber at du skal kigge, men så snart du kigger, er månen væk igen. "Nej", siger du, "den er der jo ikke". Men lige så snart du igen kigger væk... Forestil dig det spil du kan få ud af den situation. Til sidst "fanger" du den drilske månemand og 4-5 minutters god underholdning er slut.

  MAN IN THE MOON har længe været væk fra markedet. Nu er det endelig lykkedes os at skaffe en fin farverig udgave, nydelig produceret i træ her i Europa. Leveres komplet med dansk instruktion.

  ...

  ”Siden jeg blev Danmarksmester i scenetrylleri i 1975, har jeg tryllet for børn. Men først sidste år købte jeg Man in the Moon hos Pegani. Og nu er tricket fast på børne-programmet. Det er sjovt, involverende, visuelt, og så er materialerne af god kvalitet. Det er virkelig value for money.” - Henrik Specht