YETI - DEN AFSKYELIGE SNEMAND
Varenummer: 4742
.
DKK 5.950,00 / stk
DKK 4.760,00 ekskl. moms
  •  
Professionelt kostume med verdens sødeste "afskyelige snemand". Til optog, walk-around eller som medhjælper på scenen. Alle vil elske den!


Mere information

  • Vi har igennem de seneste år hjulpet flere kunder med at skaffe flotte "life-size walk-around plysdyr" og maskotter hjem fra en dygtig fransk producent. Du har måske set nogle af dem, som vi har lagt på hjemmesiden: Den store løvekanin kostumet eller kæmpekaninen, der bærer rundt på en tryllekunstner. Hvis du er interesseret i noget specielt, kan vi måske skaffe det. Send en e-mail til Steen, så får du hurtigt svar tilbage.

    For at have nogle eksempler i vores showroom, tog vi også dette flotte YETI-kostume hjem. Den afskyelige snemand, som alle vil elske. Kostumet kommer komplet og klar til at træde i, med hoved, dragt, handsker og fødder, der giver dig mulighed for at have dine egne sko på. Kostumet passer alle fra 160 – 190 cm.

    Skulle dragten blive beskidt, kan den maskinvaskes ved 30 grader. Inde i hovedet er en hætte, der også kan tages ud og vaskes.

    Til paraden, til walk-around i centeret, som maskot, som side-kick i dit show... Uanset hvad, vil alle elske og få lyst til at kramme denne udgave Den Afskyelige Snemand.