3DECK - Adrian Vega
Varenummer: 5770
Standard salgspris DKK 225,00
DKK 112,50 / stk
DKK 90,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du ønsker et virkelig stærkt og overraskende klimaks til dit korttrylleri, så MÅ du kigge nærmere på dette nye sjove gimmick fra Adrian Vega. Det kan bruges til den fabelagtige rutine du ser på videoen - og meget andet...! Klik og se mere...


Mere information

 • Sådan lige ved første øjekast synes du måske det her er et lidt skørt koncept. Men når først du ser mulighederne, tror vi du vil blive lige så begejstret som os. Med Adrian Vegas "3DECK" kan du lave et vanvittigt overraskende klimaks på dit korttrylleri. 

  Du viser to spil kort - et rødt og et blåt. Fra det ene spil vælger tryllekunstneren en forudsigelse og derefter vælger tilskueren helt frit et kort fra det andet spil. Når de to kort vises, stemmer forudsigelsen 100%. Så langt ligner det et almindeligt godt korttrick... Men hold fast: tryllekunstneren forklarer, at det var skæbnebestemt at tilskueren ville vælge præcis dette kort, for i det andet spil var der ingen andre kort end forudsigelsen... det andet spil er blot en tom hvid ramme!

  Super stærkt og i den medfølgende video deler den gode Adrian Vega i øvrigt mange nyttige fif og tips og klog psykologi. Han viser også flere rutiner med det sjove gimmick, der kan indeholde mindre genstande, som visitkort, usb-stick - eller hvad der passer til dit formål.

  Rammen er godt produceret, så den præcis ligner kanterne på et kortspil - og det er virkelig en sjov genstand at slutte af med at lægge i tilskuernes hænder.

  Bemærk:
  - Alle nødvendige gimmicks til rutinerne er inkluderet og klar til at bruge - lige ud af æsken (du skal blot selv have et blåt spil Bicycle-kort ved hånden).
  - Adrian Vega forklarer tre kraftfulde rutiner - med forskellige niveauer af sværhedsgrad.
  - 3DECK kan vises som en selvstændig rutine i et close-up show - men også som en hurtig effekt til walk-around eller de sociale medier.