4-DIMENSIONAL TRUNK - Tenyo
Varenummer: 2407
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
  •  
Fremtryl en rigtig golfbold fra en lille flad attachemappe! Super populær Tenyo-effekt er endelig tilbage på hylden. Du vil forbløffe alle med den - naturligvis særlig perfekt for golfspillere... Let at udføre og kommer med dansk vejledning.


Mere information

  • Tenyo har "close-up'fiserede" J.C. Doty's kendte produktion af en bowlingkugle fra en attachemappe. Samme overraskende effekt i letvægts miniformat, som du kan have med i lommen over alt. Og så er den forbedret i forhold til originalen, hvilket gør den superlet at vise.

    Du tager en lille, flad, sort mini-attachemappe op af lommen. Du åbner den og viser at den er tom - eller måske indeholder den en tee til golf. Du lukker mappen igen og placerer den på din håndflade. Et knips og når du atter åbner den, indeholder den en golfkugle!

    Du modtager effekten med en golfkugle af plastik, men du kan naturligvis lige så godt bruge den ægte vare - eller noget helt andet. Kommer med forklaring både på dansk og engelsk.

    Dette er en af Tenyos mest populære effekter. Den udkom tilbage i 2006 og har i en årrække været helt forsvundet fra markedet. Nu er den endelig tilbage!