BLACK COLOUR CHIPS
Varenummer: 959
.
DKK 50,00 / stk
DKK 40,00 ekskl. moms
  •  
Tryllekunstneren viser to jetoner der er sorte på begge sider. Imellem hans hænder skifter de pludselig farve, så alle 4 sider er forskellige! Virker nærmest automatisk og legende let at udføre for store og små tryllekunstnere.


Mere information

  • Tryllekunstneren forklarer at spillecasinoernes jetoner har forskellige farver alt efter hvilke værdier de har. Samtidig viser han to jetoner, der er sorte på hver side. Som tryllekunstner har man den fordel, at man selv kan ændre på værdien...

    For at demonstrere dette, lægger tryllekunstneren de to jetoner sammen, og når de atter skilles ad, har de to sorte sider skiftet farve til gul og rød. De to andre sider lægges mod hinanden, og et øjeblik efter er farven her ændret til lilla og grøn. Herefter kan hænderne vises tomme og jetonerne udleveres til publikums undersøgelse.

    Et lille fint close-up nummer, lige til at have med i lommen og perfekt for en ung tryllekunstner, der skal skal have noget let og effektivt. Det er særdeles let at lave - ja, man bliver næsten selv forbavset.

    Komplet med de specielle jetoner og forklaring.