BLOW - Juan Capilla
Varenummer: 5993
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
  •  
De to sorte damer lægges på bordet med forsiden op, og de røde damer beholder du i hånden. Sekundet efter har de byttet plads. Blot med en pust...! Stærk og visuel effekt, der vil blæse dine tilskuere omkuld. Kommer klar til brug med Bicycle-kort og udførlig vejledning.


Mere information

  • Et frisk pust til dit kort-repertoire. Virkelig stærk hvad-pokker-skete-der-lige-der-effekt fra Juan Capilla.

    Du tager de fire damer fra et spil - hjerter, klør, ruder og spar. De sorte lægges på bordet og de røde beholder du på hånden. Med et knips bytter de plads, så de røde er på bordet og de sorte i hånden!

    Du tilbyder at vise det igen. Denne gang placeres ruder og hjerter dame med bagsiden opad og de to sorte lægges for sig med forsiderne op. Du kigger på dine tilskuere og beder dem holde godt øje. Du puster på de to sorte damer, og i samme øjeblik forvandles de synligt til de to røde damer! Når de to kort med bagsiderne vendes om, er de selvfølgelig forvandlet til klør og spar.

    Flere af vores trofaste kunder har bedt os om at skaffe BLOW hjem, og det forstår vi godt. Du modtager kortene klar til brug, sammen med en let forståelig engelsk videoinstruktion. Her er ikke noget du skal time. Forvandlingen sker i præcis det øjeblik du puster. Det ser så godt ud, at selv dine erfarne tryllevenner vil blive blæst bagover.

    Kortene matcher røde Bicycle-kort og Juan forklarer hvordan du let "rydder op" efter dig, så du slutter med fire helt almindelige kort, der kan undersøges af publikum.