OIL & WATER BOTH SIDES - Philippe Molina
Varenummer: 6246
.
DKK 240,00 / stk
DKK 192,00 ekskl. moms
 •  
Du bliver nødt til lige at se Phillipe Molinas nye version af "Oil & Water". Her med farvede gule og blå kort, der gør det visuelt smukt og let at følge med. Først bliver kortene separeret. Så bliver det blandet igen. Og til sidst bliver de... GRØNNE!


Mere information

 • Konceptet "Oil & Water" er en af de simpleste og smukkeste koncepter inden for kortmagien. Måske har du set legendariske René Levand vise det med ordene: "It can't be done any slower.".

  Tjek Phillipe Molinas nye håndtering med kort, der er farvede på begge sider, hvilket gør det visuelt stærkt og helt enkelt at følge med for alle.

  Fire gule kort og fire blå kort vises fra begge sider. De blandes så hvert andet kort er gult og hvert andet er blåt. Men blot et knips, og kortene er nu atter separeret med alle de gule på toppen og de blå i bunden!

  De blå kort kastes ned på stakken med de gule, og i samme øjeblik kan de spredes ud: de ligger nu igen blandede!

  Til slut kommer den helt store overraskelse, for hvad får man, når man blander gul og blå...? En magisk gestus og alle kortene kan nu lægges ned på bordet - de er blevet GRØNNE!

  Alt foregår flydende og naturligt, uden akavede eller mistænkelige procedurer.

  Du modtager de specielle kort sammen med udførlig engelsksproget videovejledning, hvor du får det hele med. Også hvordan tilskuerne kan undersøge kortene, hvordan du søger for at efterlade størst muligt indtryk og selvfølgelig flere forskellige versioner.

  Bemærk:
  Nummeret kræver nogle basale korthåndteringer, som du måske allerede kender (og ellers bør du): en "Elmsley-tælling" og et "break".