B'WAVE DELUXE - Max Maven
Varenummer: 689B
.
DKK 185,00 / stk
DKK 148,00 ekskl. moms
 •  
B'wave er blevet kaldt for det 20. århundredes bedste packet trick. Nu i ny deluxe variant, hvor du selv kan vælge om du vil udføre det med knægte, damer eller konger. Se videoen!


Mere information

 • Da den amerikanske mentalist Phil Goldstein alias Max Maven frigav dette nummer, gav det genlyd i hele den magiske verden og B´WAVE blev en af de mest populære nyheder i 90'erne.

  Du tager fire kort frem med blå bagsider og forklarer, at det er de fire konger fra et spil. En tilskuer nævner nu en tilfældig af kongerne. Når kortene spredes ud, er den valgte konge den eneste der ligger omvendt, det er også det eneste kort der har rød bagside - og ikke nok med det, de tre andre kort viser sig at være blanke på forsiderne!

  En enkel, ren og meget stærk effekt, der slår publikum helt ud! Nummeret er meget let at lære og kræver ingen form for fingerfærdighed.

  Nu i ny deluxe version, hvor du kan udføre nummeret med et hvilket som helst billedkort. Du vælger altså selv om det skal være med knægte, damer eller konger - og om klimakset skal slutte med at de andre tre kort er blanke eller jokere. Der medfølger endvidere udførlig videoinstruktion med flere fine detaljer.
  Som en ekstra bonus vedlægger vi også David Lindgreens danske rutineforslag, der er et fint alternativ til Mavens originale præsentation.

  ...

  "Jeg er magiker på hobbyplan, og jeg elsker at give mine medmennesker følelsen af, at der lige skete noget umuligt. B’wave er stærk mentalisme, visuelt og utroligt let at udføre, men ikke desto mindre fremstår det helt og aldeles fair og rent. Det er nok det trick, som jeg har vist flest gange, og som konsekvent har givet bedst reaktioner. Genialiteten ligger i dets enkelhed." - Aske Nafar 

  "The best packet trick of the 20th century." - Eugene Burger