CARD ON CEILING DVD
Varenummer: 2293
.
DKK 185,00 / stk
DKK 148,00 ekskl. moms
  •  
Nu har du mulighed for at lære et særdeles effektfuldt korttrick, med en kæmpe indbygget "wow-effekt". Faktisk efterlader netop dette trick et minde, der jævnligt vil erindre folk om din optræden...


Mere information

  • Nu har du mulighed for at lære et anderledes og særdeles effektfuldt korttrick, med en kæmpe indbygget "wow-effekt". Faktisk efterlader netop dette trick et minde, der jævnligt vil erindre folk om din optræden...

    Effekten kort: En tilskuer vælger et tilfældigt kort fra et spil og signerer dette. Kortet blandes tilbage i spillet der forsegles med et gummibånd. Spillet kastes op i luften og rammer loftet. Det kommer ned igen og umiddelbart er intet sket, men når tilskuerne kigger op i loftet får de et chok. Intet mindre. For der sidder tilskuerens valgte kort - fast til loftet!

    På denne DVD vil du møde fem kendte og rutinerede amerikanske tryllekunstnere, hver vise og forklare deres version af "kortet i loftet". De har alle forskellige præsentationer, og du kan frit tage den der passer dig bedst, eller plukke i dem efter behag. Du får alle de nyttige tips og fiduser du kan ønske, og når du har set DVD'en er det blot at gå igang med at indøve et nummer, som vi garanterer vil blive en af dine favoritter!

    Dine læremestre på denne en time lange DVD er: Doc Eason, J. C. Wagner, Karl Norman, Michael Ammar og Scotty York.

    Vi fortæller ikke hvordan det går for sig, men kan røbe så meget, at du får brug for varenummer 243 Magic Wax - så det kan du lige så godt bestille med det samme.