CHEETAH CARD INDEX - Berman Dabat and Michel
Varenummer: 5932
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
 •  
Vi har længe søgt det perfekte "kort-index" og nu har vi fundet det - i Argentina. Med "Cheetah" kan du hurtigt og let trække ET HVILKET SOM HELST kort op af lommen. Det er virkelig godt lavet og der medfølger udførlig videoinstruktion.


Mere information

 • Tænk hvis du hemmeligt kunne finde et hvilket som helst kort - i løbet af blot ét sekund. Med Vernets CHEETAH kan du præcis det! Et såkaldt "kort-index" så tyndt, at det passer i en hver lomme og så er det virkelig godt opbygget, så du ikke behøver bryde hjernen med vanskelige beregninger eller fumle med mistænkelige bevægelser.

  Designet er intuitivt let at forstå og anvende og samtidig giver det dig mulighed for, at producere så mange kort du vil - og gerne flere kort af gangen. F.eks. kan du let og ubesværet trække enhver poker-hånd op af lommen eller på et øjeblik frembringe 4 ens kort (hvilke som helst).

  Du modtager 2 x Cheetah kort-index, hver med plads til 26 kort, og en virkelig god (75 minutter) video-download, der trin-for-trin guider dig i brugen og lærer dig de følgende 4 rutiner:

  Classic Brooks
  Den klassiske og nok så opsigtsvækkende index-rutine. Et spil blandes af publikum. Du kigger lynhurtigt kortene igennem. Fordeler en halvdel i hver sin lomme og nu kan du demonstrere, at din hukommelse tilsyneladende så god, at du kan finde og trække præcis de kort op af lommen, som dine tilskuere nævner. Som finale producerer du en hvilken som helst poker-hånd. Enkelt, underholdende og super stærkt.

  Wallet Nightmare
  En version af "kort til tegnebogen" - uden hverken kortspil eller palmering. Du åbner blot tegnebogen og der ligger det valgte kort. Det perfekte åbningsnummer til dit walk-around trylleri. 

  The Robbery
  En tilskuer vælger et hvilket som helst kort og det blandes tilbage midt i spillet. Selv om han står med spillet imellem sine hænder, kan du tilsyneladende stjæle præcis hans valgte kort ud! Og han kan selv tjekke - det er forsvundet fra spillet.

  Index-less
  Du viser en tom papirpose. Tilskueren smider et velblandet kortspil ned i den og ryster grundigt. Alligevel kan du trække et hvilket som helst kort der nævnes op af posen. Ja - endda sammen med de 3 kort der har samme værdi! 

  Kort opsummering:
  - Find et hvilket som helst kort på ét sekund
  - Ekstremt tyndt kort-index
  - Du benytter dit helt eget og helt almindelig kortspil
  - Passer til alle lommer
  - Solidt bygget til professionelt brug
  - Find så mange kort, du ønsker
  - Du kan producere enhver pokerhånd

  ...

  “The Cheetah card index system is one of the most exciting releases I’ve gotten my hands on in recent years, and it has instantly found its way into my pockets and my show. Cheetah might even be my favorite magic product of 2022. Highly Recommended.” - Ryan Plunkett