COFFEE BREAK - Urbain & Gentlemen's Magic
Varenummer: 5981
.
DKK 685,00 / stk
DKK 548,00 ekskl. moms
 •  
Smuk "chop cup" rutine udført med en sammenrullet seddel og en lille kaffekop. Tilskuerne kan selv holde koppen imellem hænderne, når pengesedlen (eller en sukkerknald) forsvinder og dukker op. Det der gør "Coffee Break" helt særlig er dog afslutningen...


Mere information

 • Det var Kim Andersen der opdagede denne virkelig gennemførte Chop Cup variant i Blackpool. Den er udviklet af den franske tryllekunstner URBAIN, hvis navn du sikkert er stødt på i forbindelse med IGNITE. Det hele er så blevet produceret af Gentlemen's Magic - smukt, gennemtænkt og i høj kvalitet.

  Rutinen er inspireret af Michael O'Briens "Strolling Chop Cup" og omhyggeligt konstrueret, så du får maksimal effekt uden at overanstrenge dig. Du er hele tiden lige et skridt foran dine tilskuere, selv når det kommer til det afsluttende klimaks.

  Her er intet blankpoleret bæger og en hæklet kugle. Alt hvad du anvender ligner noget fra den virkelige verden: en espressokop, en teske, en pengeseddel, en sukkerknald og en kapsel kaffefløde.

  Rutinen kan vises i alle miljøer - også med baggrundsstøj. Tilskuerne holder nemlig koppen imellem deres egne hænder, når den sammenrullede pengeseddel (eller sukkerknald) dukker op og forsvinder igen. Slutklimakset er dog hvad der gør "Coffee Break" til noget helt særligt. Som "final load" overraskes dine tilskuere nemlig af en mælkekapsel under koppen. Men endnu større bliver mystikken, når forseglingen brydes og den ikke indeholder mælk, men tilskuerens egen signerede pengeseddel!

  Du modtager alt hvad du skal bruge:
  "Chop Cup" espressokoppen, en speciel teske, en fin gimmick-kapsel, tre specielle stykker sukker, 100 aluminiumslåg (og flere kan fås til en rimelig pris) og et link til 35 minutters grundig vejledning på engelsk.