CRAZY SAM'S MIND - Sam Huang
Varenummer: 6296
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
Så er den på lager og klar til at sende fra Horsens. "Crazy Sam's Mind" - den absolut mest omtalte nyhed fra Blackpool-kongressen 2024. Få superkræfter der sætter dig i stand til at knuse en chips i tilskuerens hånd - og meget mere!


Mere information

 • Hvis man skal nævne ET NYT HIT, som alle talte om på årets Blackpool kongres, så er det utvivlsomt "Crazy Sam's Mind" af Sam Huang. Både under kongressen (hvor den hurtigt blev udsolgt) og så har det i den grad været et samtaleemne efterfølgende. Se hvorfor på traileren og vil du vide mere, har vi indsat Steve Faulkners grundige gennemgang og anmeldelse herunder.

  Vi har nu modtaget den første forsyning fra Hanson Chien. Også refill pakker. Der medfølger nok gimmicks med mange mange gange i startpakken, men hvis du kan se dig selv udføre den her effekt igen og igen, så skal du måske hellere købe en ekstra gang refills med. 

  Du starter med at lægge et spillekort i hånden og får det til at bevæge sig på afstand. Dernæst lægger du et par briller på bordet og får dem til at hoppe op i luften. Til slut kommer den effekt, der ikke ligner noget andet du har set: Du beden en tilskuer om at tage en kartoffelchip og lægge den i sin hånd. Du koncentrerer dig og pludselig knuses chipsen i deres hånd! 

  Tidligere var telekinetiske effekter hovedsagelig været afhængige af tråde eller magneter, og ingen har kunne gøre det samme som hvad Sam Huangs helt nye metode kan. 

  Når du køber Crazy Sam's Mind får du ikke kun ét trick. Du får nærmest en usynlig kraft, der kan påvirke ting igennem luften. Du modtager hvad du skal bruge sammen med en video, der grundigt fører dig igennem hemmeligheden og nogle af de mange muligheder. Når først du har lært systemet at kende, vil du helt sikkert selv komme på nye sjove idéer.

  - Det er lynhurtigt at gøre klar.
  - Du anvender helt almindelige kartoffelchips.
  - En chok-effekt der virkelig overrasker dine tilskuere. 
  - Der er intet at bekymre sig om med hensyn til lysforholdene.
  - Hvad du ser på traileren er PRÆCIS som det ser ud i virkeligheden.
  - Pakken indeholder udførlig instruktion (med engelske undertekster) og 50 styk af det hemmelige hjælpemiddel - hver kan bruges mange gange.

  Og ja, det er praktisk. Men det er ikke selvvirkende. Som mange andre gode tryllenumre, skal du være villig til at lægge lidt arbejde i at lære, indøve og forfine håndteringen. På samme måde som du skulle med f.eks. Loops og Tommelfingeren, da du først lærte dem at kende. Men til gengæld får du noget nær den stærkeste impromptu-effekt du kan forbløffe dine omgivelser med!

  ...

  "I believe Crazy Sam’s Mind deserves the title of Trick of the Year, for its feat of crushing a potato chip on the audience's hand, almost as if you possess telekinetic abilities. The only downside? It requires practice. But mastering it transforms you into a modern wizard." - Hanson Chien