CTRL-C - Chris Rawlins
Varenummer: 5798
.
DKK 1.295,00 / stk
DKK 1.036,00 ekskl. moms
 •  
Hvis du er hobbytryller eller først for nylig er begyndt at interessere dig for mentalisme, så skal du IKKE købe CTRL-C. Dette er en metode til et ultrasnedigt "peek", der absolut mest henvender sig til vores professionelle kunder. Genialt og uden batterier.


Mere information

 • ADVARSEL: Det her er bestemt ikke for alle! Det er dyrt og hvis du er ny i mentalismens verden eller mest optræder med tankelæsning på hobbyniveau, kan du få mange andre gode effekter for de her penge. Grunden til at vi har taget Chris Rawlins "CTRL-C" med i sortimentet er, at det for nogle få af vores mere erfarne og professionelle kunder, vil være præcis den metode de har ledt efter. 

  ...

  En tilskuer laver en simpel tegning på et blankt kort og forsegler det derefter selv i en ugennemsigtig kuvert. Der behøves intet underlag og du kan selv befinde dig i den anden ende af lokalet, mens det sker. Kuverten åbnes aldrig og selv om tilskueren står med den i lommen, ved du alligevel med sikkerhed, hvad han har tegnet!

  - Jep, tilskueren forsegler selv sin tegning i kuverten
  - Yes, selvsamme kuvert ender i deres egen lomme.
  - Nej, du ser aldrig deres tegning eller rører ved den, før efter du har læst deres tanker. 
  - Ja, du kan anvende cold reading, men det er ikke metoden. Du ved hvad de har tegnet.
  - Nej, der er vitterlig ingen elektronik.
  - Jep, du kan forlade rummet, mens de tegner og ikke vende tilbage, før tegningen ligger i kuverten.
  - Ja, der anvendes kun kort, kuverter, tusch og ingen andre rekvisitter.
  - Yes, tilskueren kan efterfølgende beholde både kort og kuvert.
  - Ja, det er godt (men som nævnt, ikke for alle)!

  Et perfekt "peek" der kan udføres under helt umulige omstændigheder. Med blot et kort, et tusch og en kuvert, og helt uden elektronik.

  Som køber modtager du din komplette CTRL-C pakke indeholdende alt hvad du skal bruge. Desuden får du et engelsksproget instruktionshæfte, hvor metoden forklares grundigt med fine detaljer og flere versioner. Bogen har forord af selveste Marc Salem fra N.Y.

  ...

  "As you know, I have dedicated years of my professional career in an attempt to find the perfect drawing duplication. I believe this is it." - Chris Rawlins

  "I'm a fan of Chris Rawlins. He knows how to create amazement and he will inspire you to do the same!" - Marc Paul

  "I always love Chris Rawlins’s thinking and CTRL-C is no exception.  It’s one of those methods that make you feel like a spy! Chris has a knack for updating ideas and making them fresh and new.  This one made me say CAPSLOCK-W-O-W" - Eric Dittelman