DESTINATION BOX - Jon Allen
Varenummer: 6105
.
DKK 1.750,00 / stk
DKK 1.400,00 ekskl. moms
 •  
Når Jon Allen udgiver noget, så ved du at det er gennemarbejdet og godt. Således også med hans "Destination Box", der både giver dig en cliffhanger-start og en genialt stærk slutning på dit show.


Mere information

 • Der har gennem årene været utallige variationer over Bruno Hennig klassikeren "Card to Box"... men INGEN, kommer i nærheden af Jon Allens "Destination Box"! Alle der så ham demonstrere den, da han fornylig var i Aalborg, vil kunne bevidne hvor effektivt og fair det er.

  Ved starten af dit show, rækker du en tilskuer en aflåst trææske og beder personen om at passe godt på den. Som finale på et korttrick, hvor en tilskuer har signeret et valgt kort, låses æsken op. Inden i den ligger endnu en æske og inde i den, et foldet spillekort. Fuldstændig rent foldes kortet ud - det er tilskuerens valgte og signerede kort. Bum!

  Vi ved, at når Jon Allen udgiver noget til salg, er det kommercielt og gennemarbejdet. Tænk blot på Down to One og the Pain Game. Det er fuldstændig det samme med "Destination Box" som han har åbnet og lukket sit close-up show med i over 20 år. 

  • Kortet i æsken er det rigtige signerede kort.
  • Du behøver ikke at lave nogen ombytning.
  • Kassen kan undersøges lige så tosset dine tilskuere vil.
  • Du kan udføre det med hvilket som helt mærke af kortspil.
  • Æsken og indholdet kan tilpasses din stil og lejligheden du optræder til.

  Destination Box kan meget mere, end blot indeholde det valgte kort. Du kan udføre det samme med en lånt og mærket pengeseddel, du kan bruge det som en avisforudsigelse, en såkaldt "Confabulation" effekt - eller æsken kan indeholde det ur, som du hemmeligt "stjal" fra en tilskuer tidligere i showet. 

  Kort sagt: med "Destination Box" får du et bemærkelsesværdigt godt rekvisit, som du kan anvende på talrige måder og med stor stor effekt. Du modtager fine rekvisitter komplet med udførlig videoinstruktion, hvor Jon Allen gavmildt deler ud af 20 års erfaring med den på repertoiret.

  ...

  "Jon has done some wonderful work on the card to Box plot. Superb!" Tommy Wonder

  "Destination Box is so much more than a 'card to impossible location' prop. It is the strongest closer you can do in close-up. I've performed it for thousands of people for nearly 20 years!" Noel Qualter

  "Destination Box is THE BEST prop I have ever purchased in the last 30 years." Craig Petty

  "Jon Allen's Destination Box has been a cornerstone of my trade show and close-up set for more than a decade. It comes with my highest recommendation." Seth Kramer