DISCOVERY - Spooky Nyman
Varenummer: 6254
.
DKK 325,00 / stk
DKK 260,00 ekskl. moms
  •  
Det her nummer kommer du til at vise hele tiden. Du viser 6 poker chips med tallene fra 1-6. Du beder en tilskuer tænke på et af tallene og som en forudsigelse lægger du én af brikkerne i lommen. Din forudsigelse er ALTID rigtig!


Mere information

  • Det her lille lommetrick kommer du til at vise igen og igen. 

    Du introducerer en håndfuld pokerchips markeret med tallene fra et til seks. Du beder en tilskuer om at tænke på et af tallene. Ikke røbe noget. Kun tænke på det... Du kigger eftertænksomt på tilskueren og lægger så én af jetonerne i lommen.

    Du beder tilskueren om at sige sit tal højt og én af gangen lægger du de fem tilbageværende chips ned på bordet. Den eneste der mangler, er den med tilskuerens valgte tal! Du kan straks tage den valgte jeton op af lommen og gentage nummeret, hvis du har lyst.

    DISCOVERY gør brug af et helt særlig sæt pokerchips, der gør det muligt. Det er virkelig snedigt og så let at udføre, at alle kan være med. Og med overraskende stærke reaktioner fra dine tilskuere, når du gætter deres valg - hver gang.

    Du modtager alt hvad du skal bruge komplet med udførlig videoinstruktion. Glæd dig til en aha-oplevelse. Det er et af den slags tricks, som man næsten ikke kan vente med at vise til sine omgivelser.