DOUBLE CROSS - Mark Southworth
Varenummer: 4125
.
DKK 495,00 / stk
DKK 396,00 ekskl. moms
 •  
Du beder en tilskuer om at knytte sin hånd. Du tegner et tydeligt kryds i din egen håndflade hvorpå du også lukker hånden. Når din hånd åbnes er krydset forsvundet. Tilskueren finder det i sin egen hånd! Altid klar. Anbefales!


Mere information

 • Magic Smith udvikler nogle af branchens mest populære close-up effekter. Denne gang har de i samarbejde med Mark Southworth lavet en moderne version af nummeret, som du måske kender, eller har set udført, med aske.

  Bed en tilskuer om at holde sin tomme hånd frem og knytte den. Du tager nu en tusch og tegner et tydeligt kryds i midten af din egen håndflade, hvorefter du lukker hånden. Nu sker der noget meget mystisk: Uden nogen som helst unaturlige bevægelser, åbner du langsomt hånden og viser, at mærket i din hånd er forsvundet! Du beder nu tilskueren om at åbne sin hånd, og forestil dig reaktionen, når de finder et tydeligt X midt i deres egen håndflade!

  Du kan bede dem om at fjerne krydset, men det kan de ikke. Det er skrevet med blæk fra en sharpie, og de skal vaske det af med vand og sæbe.

  Hemmeligheden bag Double Cross er djævelsk snedig, og – endnu vigtigere – super praktisk at anvende. Du er altid klar til at vise det, helt uden forberedelser. Du skal blot lægge Double Cross pennen i lommen, så kan du udføre det dagen lang.

  Du kender det fra "3D Rabbits" og Jay Sankeys "Holy Moly". Det giver altid noget helt særligt, når det magiske øjeblik sker i tilskuerens egne hænder.

  En super effekt der er lige at gå til, og som vi spår en plads direkte i dit repertoire, hvad enten du tilhører den lille kreds af professionelle table-hoppere, eller du bare vil have noget vildt at vise dine omgivelser.

  Du modtager den specielt designede Double Cross Sharpie og udførlig instruktion.

  "Hvor er jeg glad for jeg købte "Double Cross". Det er MEGA fedt og nemt. Det blir et hit!"
  - Lasse Frederiksen