E-19 NFC GIMMICK - Matthew Wright & Mark Elsdon
Varenummer: 6298
.
DKK 330,00 / stk
DKK 264,00 ekskl. moms
  •  
Mark Elsdon og Matthew Wright har lavet en slags senada-gimmick, der kan gemme på et NFC-tag, så du helt hemmeligt kan påvirke mobiltelefoner til de vildeste effekter. Kommer med 3 tags og en times video med sjove rutiner og aha-oplevelser.


Mere information

  • Du har måske allerede erfaret det: der er ganske vilde muligheder, når det kommer til at anvende NFC-tags i magiens tjeneste. Du kan påvirke din egen eller tilskuernes telefoner til at gøre noget bestemt, styre musik og lydeffekter på en smart måde - eller blot aflevere dit visitkort på praktisk og tjekket vis.

    Trylleri med mobiltelefonen er en hastigt voksende genre inden for trylleri. Måske har du rodet med det og prøvet effekter som "Wikitest", "Inject 2", S"tranger", "Cyber" eller "Anyweb 2"? I så fald vil du straks kunne se idéen med E-19, hvor du altid har dit NFC-tag lige ved hånden. Hvis du endnu ikke er kommet dertil, vil pakken her være den perfekte introduktion.

    De herrer Mark Elsdon og Matthew Wright har omformet det ældgamle senada-gimmick, så det sammen med den nyeste NFC-teknologi sætter dig i stand til at udføre mirakler. Helt skjult. De kalder det "E-19".

    Du modtager det praktiske camouflerede hjælpemiddel, sammen med 3 standard tags (iso1443a), så du kan komme i gang med det samme. Desuden medfølger næsten en times undervisning og rutineidéer, der vil give dig nye aha-oplevelser når du erfarer, hvordan den moderne teknologi kan anvendes. Du bliver også del af et online fællesskab, hvor I hele tiden opdaterer hinanden med nye idéer.