EASY MONEY WALLET - Spencer Kennard
Varenummer: 5702
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
  •  
Det her magiske gag kan du få masser af sjov med! En specialproduceret tegnebog, der fuldstændig ligner den ægte vare, men lavet i et materiale, så den kan foldes helt sammen og let skjules i hånden! På lager i brun og sort.


Mere information

  • "Så, nu gælder det om at holde fast på tegnebogen..." 

    Den bemærkning har vi vist alle fået. Når man er tryllekunstner forventer folk, at man også kan hente ting op af deres lommer uden at de opdager det. Vi har udgivet Kenny Quinns udførlige bog, hvor du kan lære dig teknikken bag rigtig lommetyveri, men hvis du kunne tænke dig at afprøve publikums reaktion på en let måde, så er svaret her!

    Tim Burgoons "Power Pickpocket" er tilbage i ny naturtro udgave, så den også kan anvendes close-up. Med "EASY MONEY" kan du let og ubesværet få det til at se ud som om du stjæler en tilskuers tegnebog - og lægger den tilbage igen. Uden at du overhoved behøver at nærme dig hans lommer!

    Hemmeligheden er en speciallavet tegnebog, der kan foldes helt sammen og let skjules i hånden. Selv helt tæt på, fremstår som den ægte vare. Tegnebogen kommer komplet med udførlig engelsksproget videoinstruktion med masser af idéer. 

    Vælg imellem sort eller brun.