FUSION MOSAIC PHENOMENON - Phill Smith
Varenummer: 6290
.
DKK 345,00 / stk
DKK 276,00 ekskl. moms
 •  
Phill Smiths "Fusion Mosaic Phenomenon" er et helt nyt koncept inden for trylleri og mentalisme, hvor en række fascinerende principper tilsammen skaber en både sjov og stærkt overraskende effekt. Det er virkelig smart. Og let at udføre.


Mere information

 • Du introducerer et sæt kort med forskellige billeder, som du forklarer, at du har erhvervet på en fotoudstilling fornylig. Du blander kortene og giver tilskueren fem (tilsyneladende tilfældige) kort at vælge imellem. Tilskueren udvælger hemmeligt ét af motiverne og kortene blandes derefter tilbage i stakken.

  Du går nu billederne igennem, mens du beder tilskueren om at koncentrere sig om det valgte motiv. Du ender med at tage 9 forskellige kort ud af spillet, i håb om, at det valgte kort er i blandt dem. Men... ingen af fotoene rammer plet. Du beder tilskueren om at fortælle hvad det valgte foto forestillede, hvorpå du viser, at netop dette kort ligger øverst i stakken. Og nu - til de vanvittige...

  Du vender de ni udvalgte fotos om og afslører, at de faktisk - til sammen som en mosaik - danner samme motiv som tilskuerens valgte! DETTE er Phill Smiths helt nye "Fusion Mosaic Phenomenon". En helt igennem forbløffende, overraskende og fascinerende afsløring.

  Stakken med fotokort er lavet, så du har hele fem forskellige afsløringer at vælge imellem. Du kan altså gentage rutinen med et nyt resultat. Desuden medfølger et kort med dobbelt bagside, et kort forside/forside kort og to ekstra afsløringskort. Lad os sige, at én person tænkte på en bil og en anden tænkte på en hund. Et vift med hånden og afsløringen forstiller nu en hund der kører bil!

  Alle kortene er mærket med det unikke system, som Phill har udviklet. Det er enkelt og ligetil at forstå og anvende, så du kan være helt sikker på, at udvælge og lægge kortene rigtigt.

  Kortene kommer i en tilforladelig æske, der reklamerer for fotoudstillingen LUMINANCE, en samling af (den fiktive) fotograf Curtis Bellona. Der er endda en endnu en afsløring indbygget i QR-koden i bunden af æsken.

  Fusion Mosaic Phenomenon har noget særligt over sig... Et fascinerende miks imellem magi, kunst, teknologi og en slags optisk illusion. Vi håber at du kan se dig selv vise det.  “Holy f***. That’s cool. It looks nuts.”
   - Peter Antoniou

  “Phill Smith has hit an absolute home run with his FMP deck!!! He absolutely fooled the crapioli out of me recently! I had absolutely had no clue as to method and I never saw the outstanding and beautiful climax coming. Truly a masterpiece!!!” - John Carey

  “I am so glad that Phill has FINALLY released the Fusion Mosaic Phenomenon! This has been a labour of love for so long and I will never forget the feeling I had, the first time he performed this on me. What a treat you about to experience!” - Looch