HARD STRETCH - Roman Armstrong
Varenummer: 5891
.
DKK 165,00 / stk
DKK 132,00 ekskl. moms
 •  
Her er den perfekte afslutning til dit elastiktrylleri. Sjov, skør, skæv og herlig overraskende effekt, hvor en elastik og et fingerring bytter plads. Men IKKE helt som du måske tror... Kommer komplet med alt - inkl. video med masser af elastiktryl.


Mere information

 • Via vores fine samarbejde med Alakazam Magic har vi fået de eksklusive rettigheder til at sælge Roman Armstrongs "HARD STRETCH" - den ultimative afslutning på enhver rutine med elastikker.

  Efter at have udført et par af dine yndlings elastikeffekter, får du en fingerring undersøgt og efterlader den i tilskuerens hånd. Du strækker en elastik imellem dine hænder, mens du fortæller, at du nu vil få fingerring og elastik til at bytte plads... Men pludselig sker der noget meget mærkeligt:

  Når du slipper gummibåndets ene ende, bliver den stående lige ud i luften! Du banker den mod bordet og den er blevet solid! Du kigger over mod tilskueren, der åbner hånden og vantro erfarer at fingerringen nu er blevet til gummi!


  Vi er ret vilde med den her sjove, skæve og overraskende ombytning. Lidt som da Rune Klan i "Går Large" fik en vaskemaskine og en "hamster" til at bytte plads...

  Hard Stretch sættet leveres komplet med hvad du skal bruge:
  - Specialfremstillet "Hard Stretch Gimmick" (med gummibelægning)
  - Sort fingerring
  - Matchende fingerring i sort gummi
  - Joe Rindfleisch elastikker
  - 15 stk. "Mini Me" elastikker
  + udførlig instruktionsvideo på engelsk, med masser af andet elastikmagi og bonusrutinen "Mini Me" (som du også lige får et glimt af på youtube-klippet).

  Kender du nummeret, hvor en lånt fingerring svæver op af en elastik? Ellers kan du se Kim Andersen vise og forklare det på videoklippet her. Forestil dig så, at afslutte rutinen med at udføre Hard Stretch.

  Hvis du har lyst til at lære mere elastiktrylleri, kan du glæde dig over, at der medfølger en længere sekvens med de mest populære elastiktricks, forklaret af Craig Petty og Roman Armstrong.

  ...

  "What a refreshing ending to a rubber band effect. I did not see it coming!" - Henry Harrius

  "Hard Stretch is a killer finale to any commercial rubber band routine! I saw Roman perform and it fried my eyes and brain. It's dynamite!' - John Carey

  "Really fun premise, feels very different. I've never done a rubber band tick but I want to do this!" - Noel Qualter