INFERNO - Joshua Jay
Varenummer: 3808
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
  •  
Joshua Jay er her kommet med et hit af en korteffekt, som vi ved, at du vil synes om, og vise igen og igen. En tilskuer vælger et tilfældigt kort i tankerne og præcis det kort, ligger i den tændstikæske, som tilskueren hele tiden har stået med!


Mere information

  • Valgt af brugerne på Magic Café som BEST TRICK OF THE YEAR 2013!

    Joshua Jay har I flere år arbejdet på den ultimative løsning på den umulige effekt: Et kort en tilskuer blot har nævnt, ligger inde i en tændstikæske. Ingen kortspil, intet kompliceret udstyr. Kun et enkelt kort i spil – tilskuerens valgte – inde i kortæsken!

    Lyder det for godt til at være sandt? Så er det os en fornøjelse at kunne fortælle, at Joshua i den grad er lykkedes med projektet. Metoden han er kommet op med er oven i købet let at udføre, hurtig at resette og alt hvad du skal bruge, ligger i denne ene tændstikæske. Du kan udføre det uden ærmer, lommer eller yderligere forberedelse.

    Så snart du har tændstikæsken i hånden (som du får med) er du klar. Du modtager alt hvad du skal bruge: En udførlig instruktions-DVD med Joshua Jay selv, kort og tændstikæske.

    Allerede inden vi rigtig er kommet i gang med at sælge Inferno, har vi fra de første kunder fået utrolige positive tilbagemeldinger. Joshua Jay skuffer ikke. Det her er rigtig, rigtig godt!