INFLATION - Patrick Kun
Varenummer: 6258
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Forestil dig, at du tryller én pengeseddel om til EN HEL STAK pengesedler! Patrick Kun skabte denne drømmeeffekt til et TV-show, men det virker så stærkt, at han har beholdt den på repertoiret lige siden. Kommer med virkelig smart hjælpemiddel.


Mere information

 • Her er en ren drømmeeffekt. Hvis vi kunne trylle rigtigt, så ville vi kunne tage en enkelt pengeseddel og formere den til et helt bundt af pengesedler... Det er præcis hvad der sker i Patrick Kuns "Inflation", hvor det ser ud som om pengene nærmest vokser ud imellem hænderne!

  Effekten blev oprindeligt skabt til et TV-show, men den viste sig at give så stærke reaktioner, at Patrick Kun har beholdt den på repertoiret og igennem de seneste 7 år har han finpudset teknikken.

  Det er virkelig smart og gennemarbejdet. Super praktisk, let at håndtere og kan udføres hvor som helst med maksimal effekt. Alle pengesedlerne der trylles frem, kan undersøges og bruges med det samme. 

  Den specielle "hold-out" kan holde op til 30 pengesedler og levere dem præcis når det skal være. "Inflation" er den perfekte afslutning på enhver rutine med penge. Det fungerer med alle pengesedler - selvfølgelig også danske, norske og svenske - og kan også tilpasses så du istedet kan anvende med kvitteringer, lottokuponer - eller hvad du måtte ønske. 

  Perfekt til close-up showet, til TV, til de sociale medier eller bare når lejligheden sig byder og du virkelig vil sætte trumf på med et stærkt klimaks.

  Som en særlig bonus får du også Patrick Kuns "BREATH 2.0". Hans visuelle metode til at forvandle en pengeseddel til to - og få dem til at smelte sammen igen.

  Pakken kommer naturligvis med udførlig engelsk videoinstruktion, med flere rutiner og idéer.